AE Design Office

Denver, Colorado

There are few things more challenging than designing your own office, so right from the start this was a uniquely exciting project for our in-house lighting design team. Moving into a large, open office in a turn of the century brick and heavy timber office brought almost endless opportunities for what to do with the space. We focused on emphasizing the culture of our company - open, collaborative, creative and on the forefront of design technology. The result of our careful planning and design is an office full of features we’re excited to show off to clients, which also more than beats IECC2015, and after some time tracking our energy usage we know saves around 45-50% energy from the new installed and configured lighting compared to baseline.

Client: AE Design
Lighting Design, A/V, Electrical Engineering

ae design
ae design